ฉลองตรุษจีนกับ 8 เมนูมงคล ที่ร้านฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน
ฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน ร้านอาหารจีนในเครืออิมแพ็ค ชวนคุณฉลองเทศกาลตรุษจีนด้วยเมนูอร่อยหลากหลายที่มาพร้อมมงคลชีวิต รังสรรค์ โดยเชฟปีเตอร์ ไลย์ และเชฟ ชาน ยิ้วแลม เต็มอิ่มความอร่อยพร้อมเสริมสิริมงคลกับ 8 เมนูเลิศรส ต้อนรับปีมะแม ทุกเมนูการันตีความอร่อยด้วยวัตถุดิบคุณภาพนำเข้าจากประเทศฮ่องกง เริ่มที่
เป๋าฮื้อปลาแซลมอนสลัด แซลมอนสดใหม่ราดซอสน้ำมันงาเปรียบเสมือนความเบิกบานมาสู่ชีวิต
ซุปทะเลสาหร่าย ซึ่งหมายถึงความยืนยาวของชีวิต
เป็ดปักกิ่ง หนังเป็ดกรอบๆ เสิร์ฟพร้อมเครื่องเคียงกลมกล่อมเต็มคำ
กุ้งแม่น้ำทอดกระเทียม กุ้งแม่น้ำคัดพิเศษ โรยหน้าด้วยกระเทียมทอดหอมมัน
เป๋าฮื้อกั๊กบล็อคโคลี่เจี๋ยนน้ำมันหอย เป๋าฮื้อเนื้อนุ่มชุ่มซอสรสชาติกลมกล่อม
ปลาหยกขาวนึ่งตั้งฉ่ายวุ้นเส้น โดยปลาสื่อถึงความอุดมสมบูรณ์
บะหมี่อบขาเป็ด อบเครื่องเทศจนหอมกรุ่นเข้าเนื้อ ตบท้ายด้วย
บัวลอยน้ำขิง ช่วยเรื่องระบบย่อยอาหารและเพิ่มความสดชื่น นอกจากนี้ยังมีเมนูติ่มซำมงคลอีก 7 ชนิด ให้เลือกอิ่มอร่อยได้ตั้งแต่วันที่ 19 - 28 กุมภาพันธ์ 2558 นี้ สำรองที่นั่งได้ที่ ร้านฮ่องกงฟิชเชอร์แมน สาขาอิมแพ็ค เมืองทองธานี บริเวณล็อบบี้ฮอลล์ 8 ศูนย์แสดงสินค้าและการประชุม อิมแพ็ค เมืองทองธานี โทร. 02-833-5434-5 และสาขาโครงการเควิลเลจ ชั้น 2 โซนเคแสควร์ สุขุมวิท 26 โทร. 02-661-5908 ติดตามความอร่อยได้ที่เว็บไซต์
www.hkfisherman.com
Celebrate Chinese New Year at Hong Kong Fisherman
Hong Kong Fisherman the Cantonese restaurant under management of IMPACT Exhibition Management Co., Ltd. invites everyone to celebrate Chinese New Year 2015 with Kong Hei Fat Choy set menu featuring a wide variety of special Cantonese dishes and dim sum menu created by our two professional Hong Kong chefs - Chef Peter Lai and Chef Chan Yiu Lam. The Chinese New Year set menu features Rainbow Raw Salmon Fish & Abalone Platter; fresh salmon seasoned with sesame oil - fish is a symbol of long and joyful life, Seafood Soup with Black Moss which means long life, Peking Duck; layers of rich glaze and tasty crispy skin
served with special sauce, Fried River Prawns with Garlic; well-selected fried prawns topped with crispy fried garlic, Sautéed Broccoli with Abalone Chunks in Oyster Sauce; big chunk of juicy Abalone in sweet oyster sauce, Steamed Jade Perch Fish with Dong Choy & Glass Noodle; steamed with a combination of Hong Kong style seasoning - fish means abundance, and Braised Egg Noodle with Duck Webs; homemade egg noodle with the richness of the seasoning. Finish your meal with healthy dessert like Sesame Dumpling in Ginger Syrup to help you digest after a big meal. What’s more, seven kinds of dim sum are also
available. Treat yourself with special Kong Hei Fat Choy 2015 set menu from
February 19 - 28, 2015 at the two branches of Hong Kong Fisherman: IMPACT branch, located at Lobby Hall 8, IMPACT Exhibition Center, Muang Thong Thani, and K Village branch, located on the 2nd floor, K Square Zone, Sukhumvit 26. For more details and reservations, please call 02-833-5434-5 and 02-661-5908, respectively, or visit
www.hkfisherman.com for news and updates from the restaurant.