ISSUE 21

June-July

2015

i-Talk
ขอต้อนรับเข้าสู่หน้าฝนอันชุ่มฉ่ำกับ i-Kitchen ฉบับใหม่ล่าสุด
ฉบับนี้ได้รวบรวมความอร่อยหลากสไตล์ และโปรโมชั่นสุดฮอต พร้อมชวนคุณลิ้มลองหอยเชลล์สดใหม่จากฮอกไกโด ที่ร้านฮ่องกง ฟิชเชอร์แมน ตามมาด้วยเมนูสุดคุ้มจากร้านฮ่องกง คาเฟ่ ที่มาพร้อมเนื้อแฮมขาหมู และปลาดอลลี่ทอด ราดด้วยซอสสไตล์เสฉวน เสิร์ฟพร้อมข้าวสวยร้อนๆ
และเอาใจคนรักราเมนมิโสะด้วยเมนูอร่อยสุดคุ้ม ที่ร้านไทโช-เต ราเมน ด้านคอลัมน์ Something Sweet ชวนคุณเติมความหวานกับพาเหรดไอศครีมในครกหิน ทั้งรสมิกซ์เบอรี่ มะม่วง และช็อกโกแลต ของร้านอิโต-คาโจ
และ 13 เมนูใหม่ เอาใจคนรักสเต็กและเบอร์เกอร์ ที่ ฟลาน โอเบรียนส์ ไอริชผับ พร้อมทั้งการกลับมาของเมนูปูฮอกไกโด 3 สายพันธุ์ นอกจากนี้ยังเอาใจแฟนละครกลกิโมโน
i-Talk
 
ด้วย กลกิโมโนเมนู ที่ร้านสึโบฮาจิ และร่วมสืบสานประเพณีจีนกับบะจ่างมงคลแบบทรงเครื่อง สำหรับผู้ที่ชื่นชอบลูกชิ้น ต้องไม่พลาดลูกชิ้นแบบโฮมเมดที่ร้านฮ่องกง สุกี้ และปิดท้ายด้วยเกมตอบคำถามชิงรางวัลให้ร่วมสนุกกันเช่นเคย
i-Talk
 
Can’t believe it’s the rainy season again. Stay safe and dry everyone! Now it’s time to relax and enjoy reading the latest issue of i-Kitchen. In this issue, we bring you a wide variety of deliciousness and hot promotions from IMPACT restaurants. Starting off special dishes made with Fan Scallop imported from Hokkaido and served
in Hong Kong Style at Hong Kong Fisherman, followed by a value set of Chinese Pork Knuckle with Dory Fish Fillet “Sichuan” Style at Hong Kong Café. Do not miss to stop by at Taisho-Tei Ramen for a steaming bowl of delicious miso ramen or satisfy your sweet craving with homemade Stone Ice Cream at Ito-Kacho. What’s more, Flann O’Brien’s Irish pub introduces a lineup of 13 steak and burger menus
i-Talk
 
while delectable crab menus have returned at Tsubohachi. Last but not least,get ready for Dragon Festival this year with Rice Dumpling at Hong Kong Fisherman. Keep yourself updated and don’t miss your chance to win a gift voucher from IMPACT restaurants.